TAWOR

TAWOR De eerste, de beste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 297 beoordelingen
22 jan 2018 om 20:46 Alles prima en zeer snelle bezorging
22 jan 2018 om 16:15 Wat een rotzooi . Was even vergeten dat ik hier niks meer zou bestellen. Zonde van tijd en geld.
14 jan 2018 om 2:33 Het eten was lekker, alleen waren de frieten klef en lauw... En 1 uur wachten is ook niet fijn
10 jan 2018 om 23:10 Zeer snelle bezorging en de kwaliteit uiteraard prima
6 jan 2018 om 20:39 het duurde iets te lang
5 jan 2018 om 21:25 Alles top !
3 jan 2018 om 20:18 Als je zonder groenten besteld krijg je wel als bestel je zonder sla krijg je wel sla, bestel extra saus geen extra saus
24 dec 2017 om 12:46 10 min eerder bezorgd dan verwacht. Eten was redelijk goed. Alleen het drinken zat er niet bij (2x fristi) en dit was wel betaald. Verder niets mee gedaan
20 dec 2017 om 23:08 Eten was kwalitatief gezien erg goed, echter waren mijn frieten koud, was de portie kleiner dan verwacht voor een grote schotel en waren ze de cola vergeten. Nu heb ik ervoor gekozen om niet te bellen voor mijn cola aangezien ik aan het werk was. Erg
14 dec 2017 om 19:26 Er mocht wel wat meer vlees in zitten bij shoarma , het was meer groeten dan vlees.
3 dec 2017 om 18:47 Normaal een toppertje, maar vandaag een vluggertje. In het compartiment met de shoarma stond een laagje vet van ongeveer een halve centimeter. De frieten waren wel erg hard gebakken. Jammer, want normaal gesproken is de shoarma van Tawor altijd erg lekke
25 nov 2017 om 21:27 We hebben op zaterdag om 19.04 besteld 2 pizza en deze waren bezorgd in 1 uur en 30 min. Daarom en slechte beoordeling voor de bezorgtijd.