TAWOR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tawor. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 19:20 Eten is goed maar dat je 2 uur moet wachten vind ik echt te lang
23 nov 2022 om 21:01 Erg lekker Normaal eet ik niet alle vlees op maar dit smaakte zo goed dat ik echt alles opgesmikkeld heb
20 nov 2022 om 19:40 Bezorging was snel. Eten was minder. Frieten waren zacht en lauw. Broodje van de kebab was helemaal slap van het vet. Dit ben ik niet gewend. Meestal is het eten goed. Dit was niks
18 nov 2022 om 19:57 Optijd hier en lekker eten
13 nov 2022 om 20:15 Beetje late bezorging eten was lauw maar zeer goed verzorgd na opwarmen nog redelijk te eten
10 nov 2022 om 18:56 Geen
9 nov 2022 om 19:31 Top
8 nov 2022 om 19:29 Heerlijke, goed gevulde pizza’s! Keurig en vriendelijk bezorgd op de afgesproken tijd!
6 nov 2022 om 11:14 Op tijd geleverd, en lekker gegeten
6 nov 2022 om 8:33 Eten was prima en bezorgtijd ook niks op aan te merken. Bezorger had wel erg lomp zijn auto half op mijn oprit gereden en daarbij het muurtje in mijn voortuin geraakt. Geen grote schade gelukkig, maar er zitten wel enkele stenen los nu.
30 okt 2022 om 21:00 T eten was prima, beetje later bezirgd maar geen pribleem warm en lekker
30 okt 2022 om 19:46 Erg goed