TAWOR

TAWOR De eerste, de beste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tawor. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 19:44 Goede bezorging op de gevraagde tijd en het smaakte weer lekker
19 jun 2022 om 19:16 De kwaliteit van het eten vind ik behoorlijk achteruit gegaan
17 jun 2022 om 22:51 om 20:00 besteld om 21:30 bezorgd Shoarma was prima, frieten waren gele spijkers. Was weer de eerste en laatste keer. Jammer
17 jun 2022 om 19:15 Lang wachten en als je het eten hebt is het koud en niet te vreten. Bel je op krijg je ook nog eens een grote mond dat we het maar ergens anders moesten bestellen
12 jun 2022 om 21:31 Ik heb 90 min ingevuld omdat er geen andere keuzes waren ik heb om 19.15 uur eten besteld gebeld om 20.45 uur kreeg ik te horen is erg druk duurt zeker nog ‘n uur dus ik zal het om 21.45 krijgen hoop ik heb nog steeds geen eten
11 jun 2022 om 20:38 Eten was goed en geleverd op gestelde tijd
8 jun 2022 om 21:57 Heerlijk gegeten, herinneringen van de jaren 80-90 komen weer terug! Echt een aanrader. We zijn blij dat er weer een goede shoarma zaak in de buurt is!
5 jun 2022 om 22:06 Zoals van ouds heerlijk eten
2 jun 2022 om 19:33 Optijd geleverd en lekke4 en goed warm
30 mei 2022 om 22:30 Saus te weinig wel betaald. Korte schotel koud en vlees niet doorbakken
30 mei 2022 om 20:48 2 uur gewacht. Bezorger was in de verkeerde straat maar weigerde dat te geloven, we zijn maar naar hem toe gelopen om het te halen. Eten was koud, salades en cola waren warm. 1 blikje en de knoflooksaus ontbraken. Waardeloos
28 mei 2022 om 11:15 Ik had een pizza met wat extra dingen erop besteld, die zijn gewoon niet geleverd en de pizza smaakte alsof die uit de magnetron kwam de kebab erop was nog half bevroren en die aso bezorger parkeerde de auto in de voortuin... nooit meer hier bestelle